Vintage stijl jurken: hoe

Posted by Daniela on 10/19/2014

Of je nu een jaren ’20 jongensachtige flapper of meer van een jaren ’70 hippie prinses, vintage stijl jurken zijn zowel flexibel en veelzijdig genoeg om te worden gemonteerd om je heen. In eerste instantie alleen te zien in geschift, backstreet boetieks, ze langzaam (maar zeker!) Geënt op high street ketens en winkels gelijk. Alleen een dwaas zou missen op een kans om de klok terugdraaien, verlichten stijlen lang geleden en rock een jurk van het verleden.

vintage-kleiding

Het grootste probleem als het gaat om het dragen van echte vintage is echter natuurlijk de leeftijd, hoe gedateerd de jurk, hoe waarschijnlijker het is om los te komen op de naden en zelfs scheuren. Tenzij u het onderhoud van uw jurk, door middel zoals een stomerij, wassen van de handen en de steeds duidelijker reparatie van steken en ritsen kan veroorloven, is voor de meeste vrouwen echt vintage vormt veel problemen. Toch vintage stijl jurken zijn een goedkoper, veel meer praktische oplossing voor een brede spreiding probleem.

Het is geen geheim dat stijlen, opnieuw worden gebruikt keer op keer; zowel ontwerpers en high street merken recyclen het verleden en vormen het voor de 21e eeuw vrouw. De mode-elite zijn altijd uitgehongerd voor iets nieuws, scannen catwalks met kraaloogjes, lonken potentiële ideeën en grillen van de ontwerpers, als het al eerder gezien, het is niet gezocht. Fashion blogs stroom met frisse en innovatieve looks en trends, zijn duizenden artikelen geschreven over de heetste van stijlen en journalisten en bloggers zowel samenkomen om te preken over de wonderen van het zoeken naar die ene blik. Inspiratie is echter het meest cruciale element in de mode, geen idee is volstrekt uniek, en elke grote en potentiële mode trend is voortgekomen uit de geest van iemand groot die werd gefascineerd door dingen in het verleden.

Bij het kopen van vintage stijl jurken maar er zijn twee regels elke vrouw moet volgen, de belangrijkste en meest cruciale daarvan is van aanbidding. Niet alleen moet je je jurk dol op, maar de jurk moet even aanbidden en vlakker u, laat het je androgyne uitstraling te benadrukken of accentueren uw elf als vrouwelijkheid. De tweede en laatste van de regels is van plezier en opwinding, als je channeling Mad Men of je volgt meer van een Wes Anderson vibe, tenzij je geniet pronken uw vintage geïnspireerde kleding, kan je net zo goed te dragen spijkerbroek en een trui.

Laat je jurk overspoelen je persoonlijkheid en schimmel in iets dat een ereplaats heeft binnen uw garderobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>