Avondjurk code aan boord van cruiseschepen

Posted by Daniela on 11/25/2014

Avonden op zee zijn altijd een gelegenheid om naar uit te kijken. De dresscode transformeert de sfeer aan boord, zodat elke avond anders is. Van slimme casual tot semi-formele en formele, de dress code verandert van nacht tot nacht. Niet alle cruisemaatschappijen aandringen op een dress code, maar het draagt zeker bij aan de ervaring als je kiest voor een dat doet.

formeel

Varen van Southampton voor een twee weken durende cruise zijn er doorgaans vier formele avonden welk cruiseschip u op. Formele nachten toe te voegen een vleugje glamour als je niet je smokings en avondjurken voor een echt gevoel van gelegenheid.

Voor een man de smoking of smoking zijn de norm, maar een donker pak kan gedragen worden. Voor de dames een avondjurk of cocktailjurk als u verkiest. Op de P & O schepen is er meestal een zwart-wit nacht op een van de formele avonden, dus het raadzaam zou zijn om een zwarte of witte jurk te kiezen om mee te doen.

In de loop der jaren mijn man en ik zijn erin geslaagd om een selectie van nietje outfits die klassieke stijlen in goede kwaliteit stoffen, in staat zijn om de tand des tijds zijn te verzamelen. Hij heeft zich trots op zijn verzameling strikjes als hij wil om ze aan te passen aan de kleur van mijn avondjurken!

formelle-avondjurkFoto bron: http://www.bridesire.nl

Ik heb geconstateerd dat de cocktail jurken gedragen kan worden kerstfeesten of ras vergaderingen en ik heb zelfs de mogelijkheid om een formele toga te dragen bij een lokale Summer bal had. Online winkels geven vaak genereuze kortingen tot elegante stukken tijdens de verkoop en het is de moeite waard om tijdens de Summer of januari de verkoop.

Semi-formele

Er zijn meestal vier semi-formele ‘s avonds op een veertien nacht cruise. Dames hebben de kans om een stijlvolle jurken te dragen, scheidt of broeken. Dit geeft u de kans om iets trendy dragen. Als je coƶrdineert je stukken dan kun je mixen en matchen om meer outfits te creĆ«ren. Inmiddels is de mannen dragen slimme pak en stropdas of een colbert met op maat gemaakte broek. Elegance is de sleutel voor semi-formele avonden.

smart casual

Een twee weken durende cruise aan boord van de meeste Britse schepen betekent meestal zes tot tien smart casual avonden (niet alle schepen hebben semi-formele ‘s avonds). Stijlvolle vrijetijdskleding wordt verwacht, zonder jeans, strandkleding of trainingspakken.

De mannen worden gezien in polo shirts en broeken, dames in een assortiment van zomerse afdrukken jurken of scheidt. Ik meestal kopen voor scripties avonden elke reis, omdat ze zijn modieuze outfits die ik kan dragen thuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>